header

navhomenewsover onslinkscontactend

front

welcome

 

Ras el Hanout Kebabs

 

Ingrediënten 1 ½ tl Al’Fez Harissa 250g halloumi (of feta) 100g sperziebonen 100g tuinbonen 100g wortels 2 el honing 2 el olijfolie Bereiding Schil de wortels en snijd in dunne plakjes. Haal de sperziebonen af en snijd ze doormidden. Kook de wortels, sperziebonen en tuinbonen 5 minuten in water. Maak ondertussen een dressing van de harissa, honing en olie. Giet de gekookte groenten af. Snijd de halloumi in blokjes en bak ze in een koekenpan (zonder olie) goudbruin. Doe alle ingrediënten in een grote kom en meng voorzichtig. Serveersuggestie Serveer met gegrild vlees en Moroccan Spiced Couscous of Pearl Couscous van Al’Fez

 

terugrecept


 

space

productsrecipesculture

 

space

 

Bijgerecht 20 minuten (+ 30 min. marineren)
Porties: 2

 

Ingrediënten:


250g witvis, kip of lam
1 el olie
2 el Al’Fez Ras el Hanout
1 rode paprika
1 groene paprika
1 citroen
een klein bosje verse koriander
4 spiesjes


Bereiding:


Snijd de vis of het vlees ‘hap-klaar’. Meng de ras el hanout met de olie en marineer de vis of het vlees 30 minuten. Was ondertussen de paprika’s en snijd het vruchtvlees in stukken. Rijg om en om stukken vis/vlees en paprika aan de spiesjes en grill ze in een grillpan of op de barbecue. Besprenkel met citroensap en fijngehakte koriander.


Serveersuggestie:


Lekker met rijst of couscous en aardappelsalade.

footer