header

navhomenewsover onslinkscontactend

front

welcome

 

Paprika gevuld met Marokkaanse Couscous

 

Ingrediënten 1 ½ tl Al’Fez Harissa 250g halloumi (of feta) 100g sperziebonen 100g tuinbonen 100g wortels 2 el honing 2 el olijfolie Bereiding Schil de wortels en snijd in dunne plakjes. Haal de sperziebonen af en snijd ze doormidden. Kook de wortels, sperziebonen en tuinbonen 5 minuten in water. Maak ondertussen een dressing van de harissa, honing en olie. Giet de gekookte groenten af. Snijd de halloumi in blokjes en bak ze in een koekenpan (zonder olie) goudbruin. Doe alle ingrediënten in een grote kom en meng voorzichtig. Serveersuggestie Serveer met gegrild vlees en Moroccan Spiced Couscous of Pearl Couscous van Al’Fez

 

terugrecept

 

space

productsrecipesculture

 

space

 

Hoofdgerecht Bereiding: 15 minuten (+ 30 min. oven) Porties: 4

 

Ingrediënten:


1 doosje Al’Fez Moroccan Spiced Couscous
2 ½ grote rode paprika’s
½ groene paprika
½ gele paprika
1 kleine rode ui
2 tenen knoflook
1 el olijfolie


Bereiding:


Verwarm de oven voor op 180˚C. Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Snijd ½ rode, ½ groene en ½ gele paprika, de ui en de knoflook en fruit de groenten zacht in de olie. Meng ook de gare couscous erdoor. Snijd de 2 overgebleven rode paprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Vul de paprikahelften met het couscousmengsel. Bak de paprika’s 30 minuten in de oven. 


Serveersuggestie:

 

Lekker met Ras el Hanout kebabs en salade.

 

ras kebabs

footer