header

navhomenewsover onslinkscontactend

front

welcome

 

Kruidige Pearl Couscous & Chorizo

 

Ingrediënten 1 ½ tl Al’Fez Harissa 250g halloumi (of feta) 100g sperziebonen 100g tuinbonen 100g wortels 2 el honing 2 el olijfolie Bereiding Schil de wortels en snijd in dunne plakjes. Haal de sperziebonen af en snijd ze doormidden. Kook de wortels, sperziebonen en tuinbonen 5 minuten in water. Maak ondertussen een dressing van de harissa, honing en olie. Giet de gekookte groenten af. Snijd de halloumi in blokjes en bak ze in een koekenpan (zonder olie) goudbruin. Doe alle ingrediënten in een grote kom en meng voorzichtig. Serveersuggestie Serveer met gegrild vlees en Moroccan Spiced Couscous of Pearl Couscous van Al’Fez

 

terugrecept

 

space

productsrecipesculture

 

space

 

Hoofdgerecht Bereiding: 20 minuten Porties: 2

 

Ingrediënten:

 

1 doosje Al’Fez Pearl Couscous
1 ui
150g chorizo
100g groene linzen
1 bosje verse koriander
1 el Al’Fez Ras el Hanout
1 l groentenbouillon
1 kleine beker Griekse yoghurt


Bereiding:


Snijd de ui fijn, de chorizo in dunne plakjes en hak de koriander fijn. Bak de couscous in olie op laag vuur, totdat het iets begint te kleuren. Haal de pan van het vuur. Fruit in een andere pan de ui in olie glazig en voeg vervolgens de chorizo toe en bak nog een paar minuten. Voeg de couscous, linzen, Ras el Hanout en koriander toe (bewaar wat koriander voor garnering). Giet de helft van de bouillon in de pan bij de andere ingrediënten, laat het 10 minuten zachtjes pruttelen en roer regelmatig door. Controleer steeds of er meer vocht bij moet en of de couscous en linzen gaar zijn en blijf tot die tijd vocht toevoegen. Serveer met de yoghurt en de overgebleven koriander.

space

footer