header

navhomenewsover onslinkscontactend

front

welcome

 

Groene Bonen Salade met
Harissa & Honing Dressing

 

Ingrediënten 1 ½ tl Al’Fez Harissa 250g halloumi (of feta) 100g sperziebonen 100g tuinbonen 100g wortels 2 el honing 2 el olijfolie Bereiding Schil de wortels en snijd in dunne plakjes. Haal de sperziebonen af en snijd ze doormidden. Kook de wortels, sperziebonen en tuinbonen 5 minuten in water. Maak ondertussen een dressing van de harissa, honing en olie. Giet de gekookte groenten af. Snijd de halloumi in blokjes en bak ze in een koekenpan (zonder olie) goudbruin. Doe alle ingrediënten in een grote kom en meng voorzichtig. Serveersuggestie Serveer met gegrild vlees en Moroccan Spiced Couscous of Pearl Couscous van Al’Fez

 

terugrecept

 

space

productsrecipesculture

 

space

 

Hoofd- of voorgerecht Bereiding: 20 minuten Porties: 2 (hoofdgerecht) of 4 (voorgerecht)

 

Ingrediënten:


1 ½ tl Al’Fez Harissa
250g halloumi (of feta)
100g sperziebonen
100g tuinbonen
100g wortels
2 el honing
2 el olijfolie


Bereiding:


Schil de wortels en snijd in dunne plakjes. Haal de sperziebonen af en snijd ze doormidden. Kook de wortels, sperziebonen en tuinbonen 5 minuten in water. Maak ondertussen een dressing van de harissa, honing en olie. Giet de gekookte groenten af. Snijd de halloumi in blokjes en bak ze in een koekenpan (zonder olie) goudbruin. Doe alle ingrediënten in een grote kom en meng voorzichtig.


Serveersuggestie:


Serveer met gegrild vlees en Moroccan Spiced Couscous of Pearl Couscous van Al’Fez

space

footer