header

navhomenewsover onslinkscontactend

front

welcome

 

Gefrituurde Zeebaars met Harissa Saus

 

Ingrediënten 1 ½ tl Al’Fez Harissa 250g halloumi (of feta) 100g sperziebonen 100g tuinbonen 100g wortels 2 el honing 2 el olijfolie Bereiding Schil de wortels en snijd in dunne plakjes. Haal de sperziebonen af en snijd ze doormidden. Kook de wortels, sperziebonen en tuinbonen 5 minuten in water. Maak ondertussen een dressing van de harissa, honing en olie. Giet de gekookte groenten af. Snijd de halloumi in blokjes en bak ze in een koekenpan (zonder olie) goudbruin. Doe alle ingrediënten in een grote kom en meng voorzichtig. Serveersuggestie Serveer met gegrild vlees en Moroccan Spiced Couscous of Pearl Couscous van Al’Fez

 

terugrecept

 

space

productsrecipesculture

 

space

 

Bijgerecht of snack Bereiding: 15 minuten Porties: 4

 

Ingrediënten:


300g zeebaarsfilet
zout en peper
bloem
100ml olijfolie
170g Grieke yoghurt
2 tenen knoflook
1 potje Al’Fez Harissa Sauce


Bereiding:


Snijd de zeebaars in grove stukken en breng ze op smaak met zout en peper. Strooi ruimschoots bloem op een bord en dip hier de stukken vis in zodat ze aan alle kanten goed bedekt zijn met bloem. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis 3 minuten aan beide zijden. Knijp ondertussen de knoflook uit boven de yoghurt en meng goed. Serveer de warme stukken vis met de yoghurt en harissa.

footer