header

navhomenewsover onslinkscontactend

front

welcome

 

Marokkaans Gekruide Couscous
met Gegrilde Halloumi

 

Ingrediënten 1 ½ tl Al’Fez Harissa 250g halloumi (of feta) 100g sperziebonen 100g tuinbonen 100g wortels 2 el honing 2 el olijfolie Bereiding Schil de wortels en snijd in dunne plakjes. Haal de sperziebonen af en snijd ze doormidden. Kook de wortels, sperziebonen en tuinbonen 5 minuten in water. Maak ondertussen een dressing van de harissa, honing en olie. Giet de gekookte groenten af. Snijd de halloumi in blokjes en bak ze in een koekenpan (zonder olie) goudbruin. Doe alle ingrediënten in een grote kom en meng voorzichtig. Serveersuggestie Serveer met gegrild vlees en Moroccan Spiced Couscous of Pearl Couscous van Al’Fez

 

terugrecept

 

space

productsrecipesculture

 

space

 

Hoofdgerecht Bereiding: 20 minuten Porties: 2

 

Ingrediënten:

 

1 doosje Al’Fez Moroccan Spiced Couscous
1 kleine broccoli
250g halloumi (of feta)
100g sugar snaps
100g cherrytomaten
1 citroen
Olijfolie


Bereiding:


Was de groenten. Snijd de broccoli in kleine roosjes en de sugar snaps en cherrytomaten doormidden. Kook de broccoli en sugar snaps in een klein laagje water beetgaar. Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Bak de halloumi (of feta) kort in een hete pan goudbruin. Meng de couscous met de groenten en leg de gebakken halloumi erop. Besprenkel met citroensap en olijfolie en serveer warm.

footer