header

navhomenewsover onslinkscontactend

front

welcome

 

Al-Sultan Kebabs

 

Ingrediënten 1 ½ tl Al’Fez Harissa 250g halloumi (of feta) 100g sperziebonen 100g tuinbonen 100g wortels 2 el honing 2 el olijfolie Bereiding Schil de wortels en snijd in dunne plakjes. Haal de sperziebonen af en snijd ze doormidden. Kook de wortels, sperziebonen en tuinbonen 5 minuten in water. Maak ondertussen een dressing van de harissa, honing en olie. Giet de gekookte groenten af. Snijd de halloumi in blokjes en bak ze in een koekenpan (zonder olie) goudbruin. Doe alle ingrediënten in een grote kom en meng voorzichtig. Serveersuggestie Serveer met gegrild vlees en Moroccan Spiced Couscous of Pearl Couscous van Al’Fez

 

terugrecept

 

space

productsrecipesculture

 

space

 

Hoofdgerecht Bereiding: 25 minuten (+ 1-2 uur marineren) Porties: 2

 

Ingrediënten:


1 doosje Al’Fez Moroccan Spiced Couscous
500g lam, kip of rundvlees
2 rode paprika’s
1 grote ui
4 spiesjes
3 el citroensap
4 el olijfolie
2 tenen knoflook
1 el kurkumapoeder
1 el kerriepoeder
een bosje verse koriander


Bereiding:


Meng het citroensap, de olijfolie, de kurkuma- en kerriepoeder en pers de knoflook er bovenuit. Hak de koriander fijn en meng erdoor. Snijd het vlees in stukken en meng met de marinade. Bedek het vlees en laat 1-2 uur in de koelkast marineren. Snijd de ui en paprika in grove stukken. Rijg het vlees en de groenten om en om op de spiesjes. Gril de spiesjes 15 minuten. Bereid ondertussen de couscous volgens de instructies op de verpakking en serveer met de kebabs.

 

Serveersuggestie:

 

De kebabs zijn het lekkerst als ze op de barbecue worden gegrild. Serveer met een salade.

space

footer