header

navhomenewsover onslinkscontactend

front

welcome

 

Abrikoos & Koriander Chili Kip Tajine

 

Ingrediënten 1 ½ tl Al’Fez Harissa 250g halloumi (of feta) 100g sperziebonen 100g tuinbonen 100g wortels 2 el honing 2 el olijfolie Bereiding Schil de wortels en snijd in dunne plakjes. Haal de sperziebonen af en snijd ze doormidden. Kook de wortels, sperziebonen en tuinbonen 5 minuten in water. Maak ondertussen een dressing van de harissa, honing en olie. Giet de gekookte groenten af. Snijd de halloumi in blokjes en bak ze in een koekenpan (zonder olie) goudbruin. Doe alle ingrediënten in een grote kom en meng voorzichtig. Serveersuggestie Serveer met gegrild vlees en Moroccan Spiced Couscous of Pearl Couscous van Al’Fez

 

terugrecept

 

space

productsrecipesculture

 

space

 

Hoofdgerecht Bereiding: 20 minuten Porties: 2

 

Ingrediënten:


1 pot Al’Fez Apricot & Coriander Tagine Sauce
2 kipfilet
1 kleine ui
1 groene paprika
2 tenen knoflook
1 el olijfolie
½ tl gebroken gedroogde rode pepertjes
1 doosje Al’Fez Moroccan Spiced Couscous


Bereiding:


Hak de ui en de knoflook fijn en fruit een paar minuten in olie. Snijd ondertussen de kip in stukjes en doe ze in de pan. Voeg de tajine saus toe als de kip bruin is. Snijd de paprika en voeg toe aan de saus, samen met de gebroken pepertjes. Laat 5 minuten zachtjes pruttelen. Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking en serveer met de saus.

space

footer